uvařila 10. 9. 2010 17:43
uvnitř
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2010 17:43
uvnitř
mouka polohrubá, cukr krupice, mléko, olej, prášek do pečiva, cukr vanilkový, vejce, kakao, marmeláda, krém, mléko, pudink vanilkový, cukr, máslo, cukr moučkový, potravinářské barvivo žluté, šlehačka, ztužovač, zdobení
Sýrová roláda jako z Prostřena se stane perlou vašeho pohoštění. Má tisíce variací a příprava je jednoduchá
Pečeme s Ivou: Hruščák, koláč s hruškovými povidly a s tvarohovou náplní, pekly už kdysi dávno naše prababičky
Pravoslavný vánoční jídelníček: Čtyřicet dní půstu, a pak dvanáct chodů na stole