uvařila 2. 9. 2014 16:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2014 16:04
vejce, cukr krupice, cukr třtinový, mouka polohrubá, voda, olej, prášek do pečiva, ořechy mleté, rum, máslo, mléko, vejce, pudink čokoládový, cukr vanilkový, čokoláda mléčná, kakao, máslo, pudink vanilkový, cukr vanilkový, mléko, čokoláda bílá, mléko, náplň čokoládová dr. oetker, banán, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo, kokos
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!