uvařila 2. 9. 2014 16:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2014 16:05
vejce, cukr krupice, cukr třtinový, mouka polohrubá, voda, olej, prášek do pečiva, ořechy mleté, rum, máslo, mléko, vejce, pudink čokoládový, cukr vanilkový, čokoláda mléčná, kakao, máslo, pudink vanilkový, cukr vanilkový, mléko, čokoláda bílá, mléko, náplň čokoládová dr. oetker, banán, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo, kokos
Hitem internetu je pečené česnekové máslo. Skvěle dochutí bagety nebo těstoviny a jeho příprava je snadná
Víte, jaké jsou nejnovější trendy v přípravě domácích džemů a marmelád? Z čeho se vyrábějí a co se do nich může přidat?
Tradiční recepty nikdy nezklamou: Pracičky podle babičky Anny voní ořechy i skořicí. Jejich přípravu zvládne i amatér