uvařil 16. 4. 2011 11:27
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 16. 4. 2011 11:27
vejce, mouka polohrubá, cukr moučkový, kakao, tuk hera, zlatá haná, čokoláda na vaření, cukr moučkový, rum, rumové aroma, kokos, náplň čokoládová dr. oetker, mléko, pudink vanilkový, marmeláda
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vepřový guláš: Aby byl krásně šťavnatý, je nejdůležitější správný poměr masa a cibule, hospodský říz mu dodá paprika
Pečeme s Ivou: Znáte grilované placky z kynutého těsta? Nevšední přílohu můžete připravit hostům u stolu přímo před očima