uvařila 27. 10. 2012 20:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 10. 2012 20:57
vejce, cukr, mouka polohrubá, kakao, olej, tvaroh polotučný, pomazánkové máslo, šlehačka rostlinná, ztužovač želatinový, cukr, kakao, piškoty, čokoládového capuccina, piškoty cukrářské, šlehačka rostlinná, kakao, čokoláda margot, poleva čokoládová, banán
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse: Použití správné mouky a odležení těsta zaručí luxusní výsledek
Retro okénko: Recept na slavnou socialistickou vepřovku pomůže uchovat maso na horší časy. Příprava je velmi snadná
Pečeme s Ivou: Lepší koláče, makovky i rohlíky budete mít díky omládku! Jak na něj?