uvařila 1. 5. 2014 22:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 5. 2014 22:00
cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, olej, rum, prášek do pečiva, cukr moučkový, máslo, žloutek, kakao, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, pudink vanilkový, máslo, žloutek, rum, vanilkové aroma, potravinářské barvivo, kokos, cukrová vata bílá, potahovaci hmota smartflex velvet
Čatní z angreštu je jemně pikantní a lehce aromatické. S cibulí a hořčičným semínkem báječně ladí k sýrům
Příprava na jaro: Patero opravdu funkčních rad, jak nastartovat zamrzlý organismus
Slavné těstoviny carbonara jsou úžasně jemné a krémové díky omáčce ze žloutků. Ty se ovšem musejí přidat v pravou chvíli