uvařila 1. 5. 2014 22:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 5. 2014 22:02
cukr krupice, mouka polohrubá, vejce, olej, rum, prášek do pečiva, cukr moučkový, máslo, žloutek, kakao, voda, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, pudink vanilkový, máslo, žloutek, rum, vanilkové aroma, potravinářské barvivo, kokos, cukrová vata bílá, potahovaci hmota smartflex velvet
7 tipů, jak na ten nejlepší velikonoční mazanec: Takhle nepopraská a bude nádherně nadýchaný!
Tarte Tatin: Slavný obrácený koláč vznikl omylem, dnes má i svůj vlastní oficiální fanclub
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník