uvařila 19. 2. 2012 17:49
snímání transféru po schladnutí
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2012 17:49
snímání transféru po schladnutí
mouka polohrubá, cukr písek, vejce, prášek do pečiva, olej, voda, tresť rumová, sůl, ořechy vlašské, máslo, pudinkový prášek, čokoláda na vaření, mléko, cukr krupice, rum, ořechy vlašské, cukr moučkový, rum, čokoláda na vaření, sirup obilný, čokoláda na vaření, čokoláda bílá, čokoláda na vaření, pomeranče,
Dokonalý medovník voní po medu a je krásně vláčný. Zkuste jej podle našeho receptu!
Líska je nejen krásná, ale i užitečná dřevina. První rok je nutné ji hodně zalévat, oříšků se poprvé dočkáme za tři roky
Svatomartinský nášup: Kupte si jeden kurz vaření a druhý dostanete zdarma!