uvařila 19. 2. 2012 17:57
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2012 17:57
mouka polohrubá, cukr písek, vejce, prášek do pečiva, olej, voda, tresť rumová, sůl, ořechy vlašské, máslo, pudinkový prášek, čokoláda na vaření, mléko, cukr krupice, rum, ořechy vlašské, cukr moučkový, rum, čokoláda na vaření, sirup obilný, čokoláda na vaření, čokoláda bílá, čokoláda na vaření, pomeranče,
Přezrálé ovoce lze stále skvěle zužitkovat: Z jahod či pomerančů vyrobíte skvělou zmrzlinu, z banánů osvěžující lízátka
Guláš s houbami bude kvalitní díky těmto postupům a proměníte ho různými druhy hub
Rodina rozjela samosběr okurek i hrášku za pár korun: Pole jsme měli vybrané za tři dny, teď frčí česnek, říká mladá farmářka