uvařila 19. 2. 2012 17:57
transférfólie
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 2. 2012 17:57
transférfólie
mouka polohrubá, cukr písek, vejce, prášek do pečiva, olej, voda, tresť rumová, sůl, ořechy vlašské, máslo, pudinkový prášek, čokoláda na vaření, mléko, cukr krupice, rum, ořechy vlašské, cukr moučkový, rum, čokoláda na vaření, sirup obilný, čokoláda na vaření, čokoláda bílá, čokoláda na vaření, pomeranče,
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny