uvařila 2. 1. 2014 08:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 1. 2014 08:14
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, sůl, cukr vanilkový, vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, kakao hořké, olej, sůl, kompot jahodový, smetana ke šlehání, pudink vanilkový bez vaření, smetana zakysaná, ztužovač šlehačky, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr, hmota potahovací
Holka u plotny radí: Jak na babiččinu zelňačku s klobásou a smetanou? Chuti pomůže vývar i dostatek kmínu
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících
Byliny v kuchyni: Lichořeřišnice vyléčí zánět a skvěle ochutí salát i polévku