uvařila 4. 3. 2013 18:15
s hrkacím krémem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 3. 2013 18:15
s hrkacím krémem
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, sůl, kůra citronová, kompot malinový, šlehačka, pudink creme olé vanilka, smetana zakysaná, ztužovač šlehačky, banán, krém pudinkový, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr, esence vanilková, smartflex
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?
Začínáme s fritézou: Jak snadno připravit perfektní hranolky a kuřecí křidélka, kterým nikdo neodolá
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači