uvařila 5. 10. 2016 21:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2016 21:01
vejce, cukr, mouka polohrubá, prášek do pečiva, voda, marmeláda, cukr, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, tuk ztužený, bílek, med, mléko sušené, voda, potravinářské barvivo, poleva cukrářská
Segedín s domácím knedlíkem: Papriku přidejte ve správnou chvíli a hotové jídlo nechte uležet
Jak na andělsky nadýchaný perník na plech: Božsky vláčnou a voňavou chuť zajistí marmeláda i správný kypřicí prášek
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy