uvařila 6. 2. 2015 16:14
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 2. 2015 16:14
vejce, voda, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, vejce, voda, cukr moučkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr moučkový, mléko sušené, cukr moučkový, olej, voda, bílek, mandlové aroma, mléko sušené, cukr moučkový, bílek, olej, voda, mandlové aroma, marmeláda
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník