uvařila 2. 11. 2012 19:32
omazaný korpus
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 11. 2012 19:32
omazaný korpus
vejce, cukr krupice, mouka hladká, olej, prášek do pečiva, sůl, esence vanilková, kompot mandarinkový, smetana, pudink vanilkový bez vaření, smetana zakysaná, ztužovač šlehačky, tyčinka deli čokoládová, krém pudinkový, máslo, pudinkový prášek, mléko, cukr, esence vanilková, šťáva pomerančová, pomeranče, cukr, hmota potahovací
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku