uvařila 5. 6. 2016 13:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 6. 2016 13:50
vejce, cukr krupice, voda, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, kakao, máslo, cukr moučkový, mléko, mouka polohrubá, cukr vanilkový, tuk 100%, rum, marmeláda rybízová, cukr moučkový, mléko sušené, voda, med tekutý, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Britskou specialitu octové brambůrky zvládnete připravit i sami: Delikatesa v anglickém stylu vás ohromí netradiční chutí
Kouzlo staré monarchie: Išlské dortíčky miloval sám císař Franz Josef. Podle receptu Marie-Janků Sandtnerové jsou nejlepší
Strouhaná buchta z kakaového těsta s lahodnou tvarohovou náplní je vláčná a nadýchaná, lehce ji zvládne i začátečník