uvařila 28. 6. 2013 11:01
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 6. 2013 11:01
čokoláda, máslo, cukr, mouka polohrubá, vejce, mléko, kakao, prášek do pečiva, smetana kysaná, smetana ke šlehání, pudink vanilkový olé bez vaření, ztužovač šlehačky, amaretto, pudink čokoládový, mléko, cukr, máslo, cukr, voda, amaretto, máslo, smartflex velvet, potravinářské barvivo jedlé
Jak na klasické italské krémové rizoto s dýní? Základem je správný druh rýže, dokonalou chuť zajistí silný vývar
Skořicový čaj: Dokonalý zabiják bacilů pomáhá i s hubnutím! Víte, jak jej správně uvařit?
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč