uvařila 2. 9. 2014 16:04
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2014 16:04
vejce, cukr krupice, cukr třtinový, mouka polohrubá, voda, olej, prášek do pečiva, ořechy mleté, rum, máslo, mléko, vejce, pudink čokoládový, cukr vanilkový, čokoláda mléčná, kakao, máslo, pudink vanilkový, cukr vanilkový, mléko, čokoláda bílá, mléko, náplň čokoládová dr. oetker, banán, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo, kokos
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost