uvařila 2. 9. 2014 16:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 2. 9. 2014 16:05
vejce, cukr krupice, cukr třtinový, mouka polohrubá, voda, olej, prášek do pečiva, ořechy mleté, rum, máslo, mléko, vejce, pudink čokoládový, cukr vanilkový, čokoláda mléčná, kakao, máslo, pudink vanilkový, cukr vanilkový, mléko, čokoláda bílá, mléko, náplň čokoládová dr. oetker, banán, potahovaci hmota smartflex velvet, potravinářské barvivo, kokos
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí