uvařila 30. 3. 2013 22:18
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 30. 3. 2013 22:18
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, olej, sůl, esence vanilková, šťáva z kompotu, šlehačka, pudink vanilkový bez vaření, ztužovač šlehačky, máslo, pudink vanilkový, mléko, cukr krupice, koňak vaječný, kompot broskvový, smartflex, potravinářské barvivo, rum
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Českem s chutí: Řepánky, oukrop a hoďbidlo. Víte, co se jí v Polabí?