uvařil 14. 6. 2011 21:38
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 6. 2011 21:38
vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, prášek do pečiva, voda, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, cukr vanilkový, šťáva z kompotu, sirup, pudink vanilkový, cukr vanilkový, ovoce
Slovácká zasmaženica: Dříve nahrazovala drahé masové vývary, proto se jí říkávalo i falešná slepičí. Je levná, plná zeleniny a skvěle zasytí
Holka u plotny radí: Jak udělat skvělý meruňkový koláč i bez kynutí? Stačí znát dobrý recept!
Velikonoce podle horoskopu: Nejlepší mazanec upečou Raci, beránka Váhy a Blížence do kuchyně raději nepouštějte