uvařila 23. 4. 2011 14:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2011 14:45
mouka polohrubá, mléko, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, prášek do pečiva, máslo, cukr moučkový, zdobení cukrářské (pecičky), pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, cukr, hmota potahovací, potravinářské barvivo,
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější