uvařila 23. 4. 2011 14:45
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2011 14:45
mouka polohrubá, mléko, vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, kůra citronová, olej, prášek do pečiva, máslo, cukr moučkový, zdobení cukrářské (pecičky), pudink vanilkový, mléko, cukr, máslo, cukr, hmota potahovací, potravinářské barvivo,
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky