uvařila 10. 8. 2011 15:02
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2011 15:02
vejce, cukr moučkový, olej, voda, mouka polohrubá, prášek do pečiva, ořechy strouhané, mléko, pudink vanilkový, máslo, cukr moučkový, mléko sušené, cukr moučkový, sirup kukuřičný, voda, olej, mandlové aroma,
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Pikantní pečený guláš s rajčaty a paprikami: Díky přípravě v troubě je maso nádherně šťavnaté a tak měkoučké, až se rozpadá
Dršťková polévka z hlívy voní česnekem a majoránkou a chutná jako ta pravá. Bezmasé jídlo ocení nejen vegetariáni