uvařila 25. 12. 2010 18:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 12. 2010 18:05
vejce, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka polohrubá, prášek do pečiva, skořice, badyán, kůra pomerančová, mandarinky, pomeranče, rozinky, datle, fíky, rum, mouka hrubá, ořechy vlašské, vejce, cukr, kakao hořké, rum, máslo, ořechy vlašské, cukr moučkový, rum, rozinky, rum, datle, fíky, rum, hmota potahovací, fondant
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější