uvařila 3. 10. 2015 22:05
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 3. 10. 2015 22:05
vejce, cukr krupice, voda, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, kakao, ořechy mleté, mléko, mouka polohrubá, omega, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, rum, marmeláda rybízová, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med tekutý, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Růžičková kapusta: Zkuste ji třeba s parmazánem, nebo zapečenou se sýrem a smetanou!
Jak na perfektní kuře na grilu: Pět osvědčených tipů, aby bylo šťavnaté a mělo křupavou kůrku. Důležitá je marináda i správná teplota grilu
Jak skladovat dýni hokaido: Je třeba dbát na správnou teplotu, zabránit přístupu slunce i blízkosti další zeleniny