uvařila 20. 11. 2015 20:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 11. 2015 20:47
vejce, cukr krupice, voda, olej, prášek do pečiva, mouka polohrubá, kakao, ořechy mleté, mléko, mouka polohrubá, omega, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, rum, marmeláda rybízová, cukr moučkový, mléko sušené polotučné, med tekutý, voda, olej, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
Sedmero základních druhů hrnců a pánví: Víte, jak a na co je správně použít?
Francouzská kuchyně: Jaké je tajemství quiche? Pohlédněte s námi do historie a upečete si tento slaný koláč třeba v Remosce