uvařila 23. 4. 2011 09:11
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 23. 4. 2011 09:11
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, voda, olej, voda, pudink vanilkový, mléko, tuk 100%, káva instantní, káva, máslo, cukr moučkový, koňak vaječný, máslo, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, mléko, poleva čokoládová, sirup obilný, tresť rumová, kompot broskvový, kompot ananasový, smartflex velvet
Výlet do středověku: Koláčky s houbovou náplní podle 600 let starého receptu jsou překvapivě vláčné a nadýchané
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron
Tři osvědčené způsoby, jak správně ohřát bramborovou kaši: S troškou mléka a oříškem másla bude chutnat jako čerstvá