uvařila 19. 10. 2013 23:44
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 19. 10. 2013 23:44
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, prášek do pečiva, pudink vanilkový, olej, voda, mléko, mouka polohrubá, tuk 100%, cukr vanilkový, máslo, cukr moučkový, marmeláda, fondán, potravinářské barvivo
5 zaručených vychytávek, jak připravit tenké a nadýchané palačinky jako z francouzské cukrárny. Pomůže i máslo nebo sodovka
Hit internetu: Nepečený jablečný čokoládový dort jen ze dvou ingrediencí je krásně vláčný a na přípravu snadný
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!