uvařila 17. 5. 2016 16:48
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 5. 2016 16:48
vejce, cukr vanilkový, cukr krupice, sůl, cukr třtinový, citron, citron, mouka hladká, soda jedlá, prášek do pečiva, olej, mrkev, ořechy vlašské, kokos, ganache, marmeláda borůvková, hmota potahovací
Tajný trik šéfkuchařů: Tahle finta při obalování řízků šetří restauracím peníze a mnohdy o tom ani nevíme
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Míša pohár: Nepečený tvarohový dezert se zakysanou smetanou, medem a jemnou čokoládovou polevou se rozplývá na jazyku