uvařila 27. 8. 2012 10:57
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 8. 2012 10:57
Dobrou chuť!
cuketa strouhaná, mouka polohrubá, cukr moučkový, olej, vejce, cukr vanilkový, kardamom, prášek do pečiva, mléko, pudink karamelový, máslo, cukr vanilkový, cukr krystal, čokoláda na vaření, tuk 100%, poleva čokoládová, jahodová marmeláda
Koko ve varu: V novém kulinárním pořadu známé foodblogerky Koko se tento týden naučíte skvělé domácí hranolky i pizzu
Otázky a odpovědi o másle: Jak vyrobit lahůdkové hnědé? A je ghí opravdu zdravější?
Etiketa je důležitá i na dovolené, říká Ladislav Špaček. Jídlo si neodnášejte z restaurace, nevozte si řízky a dbejte zvyků dané země, radí