Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Jak připravit nejlepší špenát? Díky smetaně bude lahodně krémový, česnek i špetka muškátového oříšku jej provoní
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Delikatesa z trouby: Pomalu pečený bůček s křupavou zlatavou kůrkou nedá skoro žádnou práci, jen nesmíme opomenout první krok
Květák s červenou řepou, fazolkami a vejcem s brokolicovo-rajčatovo-žampionovou směsí Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Lucie95