uvařila 4. 2. 2011 20:44
mák, jablka, švestky+sníh se skořicovým cukrem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 4. 2. 2011 20:44
mák, jablka, švestky+sníh se skořicovým cukrem
mouka polohrubá, máslo, cukr krupice, vejce, prášek do pečiva, tvaroh, vejce, cukr vanilkový, cukr krupice, ovoce, tuk, mouka
Kdy sklízet brambory? Záleží na odrůdě, ale vadnoucí a zaschlá nať je jasným pokynem vzít rycí vidle a pustit se do toho
Crème brûlée: Tak trochu jiný pudink voní vanilkou a díky karamelové krustě nahoře chutná božsky
Delikatesy z hub: Falešné škvarky z bedel a masáků, hříbková slanina nebo houbová paštika chutnají božsky