uvařila 11. 2. 2014 13:58
Kuřecí a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 2. 2014 13:58
Kuřecí a vepřové kousky v kapiové omáčce se zakysanou smetanou
maso kuřecí, maso vepřové, cibule, česnek, kapie, rajče cherry, smetana zakysaná, protlak rajčatový, koření tandori masala, koření hungaria, pepř, olej olivový, mouka hladká, sůl
Jak pěstovat bylinky za oknem? Semínka bazalky potřebují vlhčit rozprašovačem, u petrželky je lepší koupit sazeničku
Jak na nejlepší smažená vejce: Záleží na čerstvosti vajec, zvoleném tuku, teplotě pánve a mnohém dalším
5 rychlých večeří pro školáky: Vylepšené špagety s kečupem, zapékané toasty nebo zdravé placičky