uvařil 27. 1. 2013 12:12
Zkusil jsem, skvělé, první české jídlo, které chutnalo i mému řeckému sousedovi ..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 27. 1. 2013 12:12
Zkusil jsem, skvělé, první české jídlo, které chutnalo i mému řeckému sousedovi ..
játra drůbeží, cibule, sádlo, sůl, pepř mletý, kmín drcený, mouka hladká, vývar drůbeží, rýže, olej, sůl, voda
Koláč z cukety je úžasně vláčný a lehce nadýchaný, přitom tak snadný. Nejlepší je z mladé cukety, starší se musí předem upravit
Nejlepší pomazánka z červené řepy: Pikantnost jí může dodat křen nebo česnek, na přípravu stačí jen tři ingredience
Jak zavařit lečo na zimu? Směs letní zeleniny se sádlem a solí přijde vhod nejen v chladných měsících