uvařila 8. 3. 2010 17:36
restujeme cibuli s játry...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 8. 3. 2010 17:36
restujeme cibuli s játry...
játra drůbeží, cibule, žampióny, česnek, zázvor, salám drůbeží, fazole červené, paprika čerstvá červená, solamyl, masox, smetana zakysaná, olej olivový, sůl
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Pivo za kačku a guláš za šest korun. Jak to vypadalo v socialistických restauracích?
Jídlo na cesty: Pikantní naložené karbanátky voní cibulí a kořením a v chladu vydrží 3 týdny, zavařené i déle
Ve starověkém Řecku bylo maso drahé, jedly se víc ryby. Sparťané vařili polévku z vepřové krve podobnou naší „prdelačce“