uvařil 21. 7. 2015 13:36
Kde se tento cukrářský skvost zrodil, můžeme opět pouze hádat. Zřejmě to byla stará dobrá Vídeň, kde si na vybrané dobroty odjakživa velice potrpěli
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 7. 2015 13:36
Kde se tento cukrářský skvost zrodil, můžeme opět pouze hádat. Zřejmě to byla stará dobrá Vídeň, kde si na vybrané dobroty odjakživa velice potrpěli
máslo, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, mléko, čokoláda hořká, želatina, voda, tvaroh měkký, mléko kokosové, likér kokosový, cukr moučkový, limetka, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, čokoláda hořká, tuk 100%
Cukroví na poslední chvíli: Ukoulejte si kokosové, medovníkové nebo datlové kuličky
Kultovní Schwarzwaldský dort je inspirován německým krojem. Jak má správně vypadat?
Jak správně připravit svíčkovou na smetaně? Na královnu omáček potřebujete dobré maso, kořenovou zeleninu a trpělivost