uvařil 21. 7. 2015 13:36
Zchladlý korpus vložte zpět do formy obložené uvnitř pruhem sinější fólie a rozetřete na něj vymíchanou náplň
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 7. 2015 13:36
Zchladlý korpus vložte zpět do formy obložené uvnitř pruhem sinější fólie a rozetřete na něj vymíchanou náplň
máslo, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, mouka hladká, kypřící prášek do pečiva, mléko, čokoláda hořká, želatina, voda, tvaroh měkký, mléko kokosové, likér kokosový, cukr moučkový, limetka, smetana ke šlehání, čokoláda bílá, čokoláda hořká, tuk 100%
Osvěžující horchata: Legendární nápoj působí jako afrodizakum. Snadno jej připravíte i doma
Mikrovlnka a její nástrahy: Kdy vám vybouchne voda do obličeje a proč si dát bacha na chilli?
Dokonalé domácí kvašáky jsou českou variací na korejské pickles. Takhle snadno si je připravíte