uvařila 7. 7. 2014 17:53
Na másle orestujeme cibuli,přidáme zelí,sůl hořčici a víno a pod pokličkou dusíme 10minut
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 7. 2014 17:53
Na másle orestujeme cibuli,přidáme zelí,sůl hořčici a víno a pod pokličkou dusíme 10minut
zelí bílé hlávkové, cibule, máslo, hořčice francouzská, víno bílé, smetana na vaření, sůl
Velikonoční pondělí patří vajíčkům: Proč by měla být červená a čím ještě můžete koledníky pohostit?
Začínáme s fritézou: Jak snadno připravit perfektní hranolky a kuřecí křidélka, kterým nikdo neodolá
Jak prodloužit trvanlivost bramborového salátu až o 3 dny? Zásadní roli hrají cibule, čisté ruce i tajní ujídači