uvařila 7. 7. 2014 17:53
Poté přidáme smetanu a silnějším varem necháme tekutinu skoro vyvařit.Podle potřeby dochutíme solí a podáváme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 7. 2014 17:53
Poté přidáme smetanu a silnějším varem necháme tekutinu skoro vyvařit.Podle potřeby dochutíme solí a podáváme
zelí bílé hlávkové, cibule, máslo, hořčice francouzská, víno bílé, smetana na vaření, sůl
Šťavnaté čerstvé datle jsou elixírem zdraví! Nabijí vás vitaminy a dodají tělu energii
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě