uvařila 18. 5. 2012 15:19
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 5. 2012 15:19
kýta vepřová, cibule červená, česnek, chorizo, olej olivový, koření piri-piri, paprika sušená uzená, rajče sekané, vývar kuřecí, olivy zelené, sůl, pepř mletý, nať petrželová, cizrna
Kde mají v Praze nejlepší palačinky? Čerstvě připravenou a vydatně naplněnou si dáte na Jiřáku za 170 Kč a nabídka je tu velká
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem
Retro okénko: Dunajské vlny na první pohled vypadají jako obyčejné řezy, když je ale nakrájíte, čeká vás překvapení