uvařil 7. 3. 2011 11:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 7. 3. 2011 11:07
vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, mouka hladká, mouka hrubá, solamyl, kakao, tvaroh měkký, smetana zakysaná, smetana ke šlehání, ztužovač želatinový, cukr vanilkový, cukr moučkový, jahody, poleva čokoládová, krém máslový
Jednoduché svatomartinské rohlíčky z tvarohového těsta vydrží dlouho vláčné a úžasnou křehkost jim dodá máslo
Historie másla: Ve starověku se jím natíraly bolavé klouby, později je jím platila daň a už ve 12. století vznikla máslová burza
Samosběr jahod 2023: Velký přehled pro celou ČR. Kde si nasbíráte jahody za 50 korun a jak najít nejlepší místo?