uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
jaffa piškoty meruňkové, tvaroh měkký, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, želatina, voda, čokoláda bílá, meruňky, želatina citronová, cukr krupice, voda, želatina, džem meruňkový, smetana ke šlehání, jaffa piškoty meruňkové
Staročeská uhlířina je dokonalý pokrm ze zbytků. Kombinace brambor a nočků ze speciálního těstíčka zasytí i skvěle chutná
Sladká americká kuchyně: Limetkový koláč nebo čokoládové sušenky nemají chybu. Takhle si je připravíte snadno i doma
Svatý Václav si pochutnával na mase se sladkými omáčkami i na kaších, a protože měl rád víno, zakládal vinice