uvařila 28. 1. 2024 07:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 1. 2024 07:00
mouka polohrubá, cukr, mléko, vejce, prášek do pečiva, olej, kakao, čokoláda margot, máslo, mouka, smetana ke šlehání, čokoláda na vaření, ovoce mražené, cukr, voda, pudink vanilkový, korpus, tvaroh plnotučný, smetana ke šlehání, cukr, kokos, marcipánové kytičky, zdobení čokoládové,
Jak připravit poctivý silný vývar? Pro intenzivnější chuť kosti nejdříve opečte, pro čirý vývar sbírejte pěnu
Jak na zákusek Paris Brest z Prostřeno: Originální recept a rady pro božský výsledek
Dokonalé naložení masa zajistí košer sůl. Kolik stojí a proč se vyplatí ji použít při grilování?