uvařila 17. 3. 2013 18:14
Dobrou chuť!
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 3. 2013 18:14
Dobrou chuť!
kýta vepřová, pepř mletý, koření oregáno čerstvé, tymián čerstvý, nať z jarních cibulek, olej olivový, sýr strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej olivový, rajče, olej
Pečený bůček na uzené paprice, cibuli a česneku je krásně šťavnatý a voňavý, jeho příprava je snadná i pro začátečníky
Pečeme s Ivou: Maličké křehké rohlíčky můžete plnit oblíbenými sladkými náplněmi. Upečené jsou raz dva!
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně