uvařila 13. 1. 2015 22:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 1. 2015 22:28
čokoláda, máslo, cukr moučkový, kypřící prášek, cukr vanilkový, kůra citronová, skořice, smetana ke šlehání, čokoláda hořká, čokoláda mléčná, banán, mléko, pudink vanilkový, lusk vanilkový, cukr moučkový, máslo, pomeranče, cukr moučkový, mléko sušené, olej, voda, tresť mandlová sladká, potravinářské barvivo
Jak na dokonalý rakouský makovec bez mouky: O vláčnost se postarají vajíčka, o nadýchanost sníh
Pozor na skrytý gluten! Jak začít s bezlepkovou dietou snadno a rychle?
Jak v obchodě poznat kvalitní povidla? Hledejte výrobek bez aromat, barviv a zahušťovadel, říká Lukáš Medek