uvařila 14. 2. 2013 20:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 14. 2. 2013 20:34
čokoláda tmavá, máslo, káva instantní, mouka hladká, prášek do pečiva, soda jedlá, cukr přírodní, cukr krupice, kakao holandské, vejce, podmáslí, čokoláda, smetana ke šlehání, cukr krupice, fondán, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské (pecičky)
10 nejlepších jídel z mrkve: Dáte si mrkvové řezy, pomazánku nebo babiččiny buchty mrkvánky?
Jak na skvělé česnekové máslo? Hodí se na bagetu, těstoviny i k masu a můžeme je i zamrazit
Souboj na talíři završil fantastický houbový guláš pod taktovkou Jana Punčocháře. Jak tohle levné jídlo připravit dokonale?