uvařila 5. 10. 2013 16:50
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 10. 2013 16:50
dýně hokkaido, borůvky, mouka špaldová hrubá, mouka polohrubá, olej slunečnicový, kefír, cukr krupice, cukr vanilkový, skořice, vejce, kůra citronová, šťáva citronová, cukr vanilkový, šťáva pomerančová, cukr moučkový
Jídelníček na rekreacích ROH: Vydatné snídaně, na oběd výběr ze čtyř jídel a pokaždé tradiční moučník
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Klasický dort českých cukráren Harlekýn: Nadýchaný jako obláček je díky sněhu z bílků, typickou chuť dodá pařížská šlehačka