uvařil před 18 hodinami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil před 18 hodinami
dýně hokkaido, mouka hladká, mouka polohrubá, kypřící prášek do pečiva, soda jedlá, skořice mletá, koření hřebíček, pyré dýňové, sůl, máslo, cukr krupice, vejce, extrakt vanilkový, mascarpone, tvaroh plnotučný, smetana ke šlehání, ztužovač šlehačky, cukr moučkový, extrakt vanilkový
Pečená švestková povidla se skořicí a badyánem, to je dobrota téměř bez práce. Víte, jak ji připravit?
Kyselé okurky milovala už egyptská královna Kleopatra. Jak připravit ty legendární Milotické?
MasterChef Česko: Italská placka piadina bývala kdysi jídlem pro chudé. Dnes z ní připravíte skvělý sendvič!