uvařila 18. 9. 2019 15:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 9. 2019 15:35
dýně hokkaido, mléko, vejce, cukr hnědý, med, rum, máslo, mouka hladká, mouka špaldová celozrnná, kypřící prášek do pečiva, sůl, skořice, koření hřebíček, květ muškátový, kůra pomerančová, ořechy pekanové, rozinky
Historie rajčat: V 18. století se jimi otrávilo několik aristokratů, v roce 1893 kvůli rajským jablkům dokonce zasedal Nejvyšší soud
I z nejlevnějších částí masa se dají vyrobit skvělé pokrmy. Připravte játra à la svíčková nebo luxusní pečeni z kližky
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník